In je verlangen zit je eerste stap.

Over Coaching:

Er kunnen zich momenten in je leven voordoen waarin je het even niet meer zo goed weet. Het kan zijn dat je vastloopt in je werk of privé, of dat je graag stappen wilt zetten maar iets je tegen houdt. Als je niet het leven leidt dat je graag wilt leiden of je voelt je overbelast en uitgeput, dan is het tijd voor bezinning, om ruimte voor jezelf te creëren en te investeren in jezelf!  Een coachtraject kan daar heel behulpzaam bij zijn.

In dit traject loop ik graag een stukje met je mee. Ik ga er vanuit dat alle antwoorden in jou zitten en dat jij de ervaringsdeskundige bent van je eigen leven. Ik kan je tools aanreiken die je helpen om patronen zichtbaar te maken en meer vanuit bezieling keuzes te maken. Zo kun je meer balans in je leven brengen, “oude” ballast opruimen en meer het leven leiden dat je wilt. Een persoonlijke benadering en een veilige, betrouwbare setting zijn daarin belangrijke elementen.

Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak. Na een kennismakingsgesprek kunnen we, als er een klik is kijken wat voor jou een geschikt traject is.

Naast individuele coaching bied ik ook teamcoaching en teambuilding aan. Wil je hier meer over weten dan maak ik graag een afspraak met je.

PARTICOLARE is Italiaans voor “bijzonder”. Voor mij is ieder mens bijzonder, met potentieel en kwaliteiten die als ze goed worden ingezet veel kracht en levensvreugde geven

Wil je meer weten over het aanbod van Particolare trainingen? 

Kijk dan in de agenda of neem contact met me op. 

Je bent van harte welkom!