Workshopgevers

De Godin & Vuur

Elke vrouw is een unieke uitingsvorm van de Godin. In ons allen gloeit ons Vuur en huist de omhullende donkerte die het vrouwelijke eigen is. Onze Levensvonk is diep verbonden met het grote Levensvuur.

We nodigen het vuur uit in ons midden om het Godinnelijke in onszelf aan te roepen en te kijken naar welke waarheid het vuur ons spiegelt over onszelf als we de verbinding maken met onze innerlijke vonk.

Een samenzijn met vrouwen alleen wakkert dit besef, dit gevoel, deze ervaring van de Godin in jou aan; van glorend lichtje tot blazend vuur. We stappen in deze workshop samen in de gewijde ruimte, de tempel, die onze bedding vormt, ons verbindt met elkaar, onze voormoeders, het grote geheel.

Met de voeten in de aarde en de poort naar het universum open word je in deze workshop uitgenodigd om helemaal jezelf te Zijn en je vuur met ons te delen.

Welkom Godin!

* Over Chandana *

Een warme, geaarde, liefdevolle, krachtige vrouw. Met passie creëert ze een veilige en heilige ruimte. Ze is een sacred space houder, vrouwen inspirator en bodyworker.

Chandana heeft ruim tien jaar ervaring als coach, lichaamswerker en het begeleiden van workshops.

Haar eerste ervaring met het samen zijn van alleen vrouwen maakte zo’n diepe indruk dat ze wist: hier hoor ik thuis. Vanaf dat moment is ze contact gaan maken met haar vrouwelijke kant. Sinds ze het pad van haar eigen vrouw zijn op is gegaan, voelt ze zich meer dan ooit verbonden met haar essentie en de levende wereld om haar heen.

In haar workshops maakt ze gebruik van lichaamswerk, dans, rituelen, meditatie, ademhaling, klank, sjamanisme, tantra en tao.

* Over Petra *

Een liefdevolle, krachtige, passionele no nonsens vrouw. Sinds 2001 is ze werkzaam geweest als psycho-hypnotherapeut in haar praktijk. Sinds een aantal jaar heeft ze het roer helemaal omgegooid en zorgt ze fulltime voor haar kleindochter Merel en is mantelzorger voor haar dochter. Petra is een vrouw met veel levenservaring die ze graag inzet. Nu de wereld aan het veranderen is, is dat een enorme inspiratiebron voor haar om Vrouwen, Moeders te inspireren en uit te nodigen te gaan staan en dicht bij zichzelf te blijven.

Haar hart ligt bij rituelen en ceremonies creëren om belangrijke veranderingen in het leven te bekrachtigen en stevig te verankeren. Petra is Vuurvrouw met haar hele wezen en ze is het liefst als Elder aanwezig om de Heilige ruimte te bewaren.

Denk aan gesprekken en rituelen rondom vuur, Vuurloop ceremonies, Zweethut ceremonies en

Trancereizen waarbij de leidende kracht altijd de Natuur is en ze samenwerkt met de spirits van planten en dieren.

Sandra Wierenga- Joosten

Ik ben Sandra Wierenga-Joosten. Samen met mijn man leef ik mijn levensmissie vanuit ons Centrum voor Bezieling in Nieuwe Pekela.
Wij bieden allerlei individueel en groepsgerichte activiteiten om mensen te ondersteunen en inspireren om te leven vanuit hun hart en ziel.
De kern van mijn werk is het geven van consulten, healingen, cursussen, workshops én biodanza.

Ik geloof in de kracht van vrouwen, vrouwelijkheid en vrouwelijke waarden. Wij vrouwen hebben een heel mooie en belangrijke rol om in deze tijd de mensheid en aarde te laten groeien naar een nieuw evenwicht tussen mannelijke en vrouwelijke waardes, zodat we gaan ervaren dat er genoeg is voor iedereen. Laten we elkaar op het Vrouwenveld ontmoeten, verbinden, inspireren, stimuleren en steunen om zowel gezamenlijk als individueel verder te groeien op ons unieke levenspad. Ik breng mijn liefde, warmte, zachtheid, zuiverhuid, spiritualiteit, vitaliteit en levensvreugde mee!

Sandra gaat met ons dansen en ons uitnodigen om ons weer te verbinden met onze authentieke vrouwelijke kracht.  

Voor meer informatie, kijk op onze website www.centrumvoorbezieling.nl of Facebook-pagina: Centrum voor Bezieling.

Saskia Nieboer

Overal om ons heen groeien allerlei kruiden. Wat is mooier dan bij klachten direct de natuur in te gaan om een remedie te zoeken? Net zoals vroeger de blote voeten dokters in China altijd onderweg waren om mensen te genezen met eenvoudige middeltjes gaan wij ook op pad en op zoek naar wat er zoal te vinden is in de natuur. Je leert verschillende geneeskrachtige kruiden kennen en als je wilt kun je ze direct toepassen. Ook krijg je informatie op papier zodat je thuis aan de slag kunt.

Saskia Nieboer geeft al sinds 1984 les over kruiden en blijft zich elke dag verbazen en verheugen over de geweldige werking voor onze gezondheid.

Zij heeft in Groningen een eigen kruidencursuscentrum, De Groene Zon, www.degroenezon.com.

Aleida Louter

Aleida geeft een stiltewandeling met paarden. Paarden hebben van nature een groot “hartsenergieveld, waardoor we makkelijker in contact komen met ons eigen hart. Ze oordelen niet, zijn altijd aanwezig in het moment en altijd eerlijk. 

We gaan een stilte wandeling maken door de prachtige natuur, met de paarden als gezelschap. Door ons onder te dompelen in de natuur komen we dichter bij onszelf. De aanwezigheid van de paarden zorgt onder andere voor extra gronding en verbinding met ons hart. In deze staat kunnen we situaties in een ander licht zien, integreren, transformeren, antwoord krijgen op vragen en gewoon erg genieten!

Leone Zijlstra

Hallo lieve vrouwen,
Mijn naam is Leone en ik werk graag met alles wat er is.
Dit weekeinde neem ik twee van mijn drie ijslandse paardjes mee. Zij zijn mijn collegas bij het sjamanistische coachen. Ze zijn zonder oordeel en in directe verbinding met het groter geheel. Het belang van de gezondheid van de kudde telt voor hun. Elk individu hoort in balans te zijn om de veiligheid van de kudde te waarborgen. En dat is wat ze doen. Ze laten je zien wat er nodig is, want zodra je op het veld stapt ben je onderdeel van hun kudde.

Ik werk zelf heel erg graag vanuit waar sta je nu en waar wil je heen.
Alle antwoorden liggen in jezelf, je hebt alleen soms een ander nodig om het te zien.
Onze emoties verwarren ons vaak, laten onze gedachten rondjes draaien en houden ons weg bij ons werkelijk gevoel en ons heilig weten.
En zo zijn er duizenden manieren om terug te komen bij je eigen weten. En we weten zo veel!

Naast het sjamanistische opstellingen werk met de paardjes en alles wat er bij komt op die dag, heb ik een winkel waar ik stenen verkoop en de biologische honing van mijn man de imker.
Daar geef ik spiritueel cafe (waar iedereen zijn kennis mag delen), medicijnwiel avonden, coachen, luisteren, edelsteen healing en soms ook (wol) knutsels.
www.mamoedanka.nl

Super leuk jullie te gaan ontmoeten en ik wens jullie een heel mooi weekeinde toe!

Renata Boksic

Mijn naam is Renata Boksic. In 2021 heb ik deelgenomen aan het eerste Vrouwenveld.
Spannend. Maar al snel voelde het als thuiskomen. Dit jaar ben ik er bij als een workshopgever. In dankbaarheid neem ik de uitnodiging aan.

Na mijn afstuderen, heb ik jarenlang in de organisaties gewerkt als veranderkundige en coach. Toch gaf dit werk niet de bezieling die ik zocht. Toen ik kunstzinnig coachen ontdekte, wist ik meteen: dit is mijn pad! Tegenwoordig werk ik vanuit mijn praktijk ‘Innerlijk Portret’ met mensen die hun bezieling willen voelen, verdieping zoeken en hun creativiteit willen bevrijden.

Innerlijk op reis gaan in creatieve expressie is voor mij een levens-veranderende ervaring geworden. Het is een weg naar voelen. Een fijne, zachte manier om mijzelf in het hier en nu te ervaren en mijn innerlijke waarheid in beeld te uiten. Wil jij dit ook eens ervaren? Je bent van harte welkom!

Op innerlijkportret.nl vind je meer informatie. Je vindt me ook op Instagram (innerlijkportret) en LinkedIn (Renata Boksic)

IN CREATIEVE EXPRESSIE NAAR JE BEZIELING, HELDERHEID EN INSPIRATIE
Op het Vrouwenveld geef ik twee workshops waarin we natuurlijke vrouwelijke kwaliteiten
in onszelf aanspreken via creatieve expressie.

We werken met natuurlijke inkt en in klei.

Schilderen met natuurlijke inkt is heel fijn om los te komen van “hoe het moet”. We gebruiken veel water waardoor de kleur op papier vanzelf gaat stromen. Zo ontstaat een verassend kleurrijk spel. Dat wat eerst onbewust was, wordt zichtbaar en voelbaar. Jouw innerlijke wereld weerspiegeld in beeld.

Vervolgens maak je contact met je innerlijk verlangen. In klei geef je hier expressie aan.
Ogen dicht. Uit je hoofd. Je handen doen het werk.

Je kleiwerkstuk gaat mee naar huis en vormt een natuurlijke katalysator voor demanifestatie van je innerlijk verlangen.

Jolande van Luijk

Vilten van je soulclutch

Soulclutch

Maak met wol een persoonlijk buideltje waarmee je zielsgelukkig zult zijn. Kleuren die in elkaar overlopen en de decoraties en symbolen borduur je er gewoon zelf op.

Jolande geeft al jaren les in het maken van bijzondere tassen en helpt ook jou te genieten van het vilten met water en zeep. Het is echt te gek om het allemaal zelf te doen, dat geeft een diepe voldoening.

Materiaalbijdrage van € 10,-

www.fibreations.nl

Mischa Coolen

Hoi lieve vrouw,

Mijn naam is Mischa Coolen. Ik hou van de natuur, ben dankbaar moeder van een zoontje van bijna 7 en wonend op de Uelenspieghel. Een van mijn passies is het begeleiden van mensen terug naar hun eigen natuur. Dat geef ik vorm in mijn praktijk “Fysiotherapie & Bewustzijn” en ook in sessies en workshops in de natuur. Zelf heb ik 3 jaar in een tipi gewoond en in die periode sliep ik ook vaak in het bos. In die tijd heb ik op krachtige wijze ervaren hoe de natuur ons helpt onze eigen natuur te leven. Van daaruit heb ik mijn bedrijf  “Je natuur” opgericht.

Ik kijk er naar uit om in dit vrouwenweekend met (een aantal van) jullie op pad te gaan. Ik zal  jullie meenemen de natuur in en begeleiden om je zintuigen nog meer open te zetten voor de natuur om je heen, maar ook voor de natuur in jezelf. En je laten ervaren dat de natuur je helpt je eigen natuur te ervaren. Je natuurlijke Zijn.

Ik zie er naar uit je in juni te ontmoeten!

Liefdevolle groet,

Mischa

Ilse Oversier

Vanaf jongere leeftijd was ik mij gewaar van de spirituele wereld en voelde ik mij verbonden met de aarde en de natuur. Vanaf mijn pubertijd begon ik mij een bestaan voorafgaand aan dit leven te herinneren en voelde ik een liefdevolle herkenning in de natuurlijke elementen die mij herinnerde onderdeel te zijn van het grote geheel. 

Ik ben opgegroeid in een omgeving waar er van jongs af aan zweethutten, ceremonies, themadagen en indianen waren die over de vloer kwamen. Mijn vader is regressie- en reïncarnatietherapeut en ik heb daardoor vanaf jonge leeftijd veel mogen herinneren en leren over spiritualiteit, traumaverwerking, vorige levens en sjamanisme. 

Vanaf mijn pubertijd zat ik een tijd lang met mezelf in de knoop. Ik zorgde niet goed voor mijn lichaam en was vaak moe, onzeker, angstig en nalatig. Ik was overweldigd door vele prikkels vroeg mij af wat ik deed in dit leven op aarde in wereld die niet resoneerde met mijn ziel.

Ook ontstond in deze periode een subtiel maar zo’n krachtig gevoel dat ik op aarde ben met een reden. Ik ontving een liefdevolle fluistering ‘Remember my child, remember who you are..’

 Ik keerde naar binnen en voelde een bereidheid te doorvoelen wat ik daar tegenkwam. Ik begon aan een grote ‘innerlijke schoonmaak’ fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Tijdens deze helingsreis ontdekte ik mijn authentieke stem 💚. Zij transformeerde mee van binnen naar buiten en hoe meer ik mijzelf belichaam hoe helderder m’n stem wordt. Een prachtige ontdekking waarin ik ben gaan zien dat ieder lichaam in essentie kan zingen. 

Ik voel dat ik in dit leven op aarde ben om mijn ware zelf te belichamen, te spelen en te genieten van de prachtige schoonheid van moeder natuur. En daarbij mooie liefdevolle creaties de wereld in te brengen leidend naar een Nieuwe Aarde. 💚🤗

Wat een magische tijd om te leven op aarde lieve zusters en wat lijkt het me mooi je een keer te ontmoeten op deze reis 🥰.

Liefs, Ilse

Ilse gaat op het VrouwenVeld voor een magische muzikale ervaring zorgen.

www.ilseoversier.com

Germa Andriol

Mijn naam is Germa Andriol en ik verzorg dit weekend 2 verwen momenten. Naast het geven van creatieve workshops, healingen en readingen vind ik het ook altijd fijn om lichaamsgericht te werken. Alles werkt immers nauw samen en als je het ene beïnvloed heeft dat ook effect op je andere gebieden. Tijdens het Vrouwen festival kun je aan twee gezonde “boosters” deelnemen. Verwen jezelf met een ontspannende behandeling die tegelijkertijd afvalstoffen helpt afvoeren. Kunnen we wel gebruiken toch? Even heerlijk verzorgd worden en tot rust komen, zodat je lekker opgefrist weer verder kunt. Je voetjes en/of je lever zullen je dankbaar zijn voor al deze liefde volle aandacht!

Voetenbad

Lekker ontspannen met een heerlijk geurend voetenbadje? Je ondervind de werking van het reinigende zoutbadje en je leert voor welke (gezondheid) situaties je dit kan inzetten.

Leverpakking

Even goed voor jezelf zorgen? Lekker ingepakt en warm toegedekt onderga je de ontspannende werking van een leverpakking en leer je hoe je dit ook bij jezelf kunt toepassen. Met deze pakking zal je veel gifstoffen los kunnen laten. Je lever zal er blij mee zijn!!

www.spiraalwijs.nl

Marianne van den Haak

Thema: Jouw Zielsverlangen als Vrouw

Tempeldans is gewijd aan je Zelf.
Ik, Marianne begeleid deze dans en kan eventueel ook gebruik maken van vloeiende toegankelijke yoga(rituelen)en meditatie als voorbereiding op de innerlijke Tempeldans.

In deze toegankelijke dans nodig ik je uit voor een innerlijke reis naar binnen.
Diep in je lichaam.
Jouw lichaam is je tempel waar je Ziel in toe gelaten kan worden en tot expressie kan komen. Een ontspannen lichaam en een stille geest zijn nodig om in contact te komen met je ziel en haar de ruimte te geven om tot expressie te komen in je lichaam. Je mag je jouw waardigheid, zachte kracht en wijsheid als vrouw herinneren.

Jouw Ziel die weet….

Door jouw lichaam te bewonen krijg je meer contact met de aarde en al haar elementen, maar ook met je Ziel. Het lichaam nodigt uit om boodschappen van je Ziel te ontvangen en haar tot expressie brengen.
Via het lichaam kun je Inspiratie vormgeven in een ‘sacred dance’.
Je verbind dan hemel en aarde met elkaar.

We zullen in deze workshop ‘Jouw zielsverlangen als vrouw’ als leidraad nemen.

Ik ben naast mijn vele jaren lange ervaring met innerlijke dans, dansexpressie  Indiase Tempeldans , danstherapie  en Danscreatie ook geinspireerd door een Sacred Dance Retreat in Egypte. Daar ben ik geweest op duizende jaren oude  plaatsen en heilge tempels waar ik ook heb gedanst en de heiligheid van dans heb her-innerd.

De Inspiratie die ik daar ontvangen heb neem ik mee in deze  innerlijke Tempeldans.
Danservaring is niet nodig. Iedereen danst haar eigen dans.

Marianne is vanuit haar Bedrijf Women’s Wisdom gepassioneerd om Vrouwen te herinneren aan hun Vrouwelijke wijsheid en stimuleert vrouwen deze wijsheid te belichamen, zichtbaar te maken en te delen met de wereld.
Dit doet ze oa via:

◇Women’s Wisdom Coaching,
◇Rituele begeleiding (in de Natuur)
◇Rituele Vrouwenmassage
◇Vollemaansrites
◇ Vrouwencirkels ‘Save in Sisterhood’
◇Rite of the Womb
◇Innerlijke Tempeldans
◇Yoga, Visualisatie,  Meditatie
◇ Inspiratie dagen en VrouwenRetreats

www.womenswisdom.nl
info@womenswisdom.nl
0646103624

Hanna van Ebbenhorst Tengbergen

“Verwondering is het begin van inzicht”

Het is mijn missie om mensen te inspireren diep in zichzelf hun waarheid te vinden. Trouw zijn aan jezelf in alle waarachtigheid. Dat is waar ik voor leef.

En dat doe ik met alles wat ik in alle jaren heb opgedaan. Met dans, meditatie, sjamanisme en nog veel meer.

In Chakradance™ ervaar ik de pure essentie en liefde voor al wat is.

Chakradance™ is een therapeutische manier van dansen met de ogen dicht. De muziek is speciaal gecomponeerd om mensen in staat te stellen om zich vrij te bewegen. We zijn van nature gewend om vooral met ons hoofd te denken en te doen. Met Chakradance keren we diep naar binnen.

Begeleid door muziek en visualisaties die resoneren met je chakra’s, word je meegenomen op een dynamische dansreis door jouw eigen energiecentra.

De workshop wordt begeleid met visualisaties en na het dansen wordt een creatieve oefening in de vorm van mandala tekenen gedaan.

Eventuele geblokkeerde energie wordt ontrafeld en in balans gebracht. Chakradance™ is het ritme voor je ziel en pure vrijheid!

Kijk voor meer informatie over wat ik allemaal doe op:

www.tolkvandeziel.nl en www.freeyournature.com

Catering

Om jezelf ultiem te verwennen is er een geweldige catering van Kennia!

Voor het hele weekend is dat € 65,- Hiervoor krijg je heerlijke, zeer verrassende veganistische maaltijden.

www.kennia.nl

Meer volgt…