Germa en Loeloe Andriol organiseren weer een tweedaagse workshop “in verbinding met de kracht van je vrouwenlijn. Deze keer op een prachtige plek in Peize met een schitterende tuin.

In deze workshop gaan we ons verbinden met de vrouwen uit onze generatielijn en de helende, voedende krachten ervaren die in elke vrouwenlijn aanwezig is. Deze lijn loopt van dochter naar moeder, naar grootmoeder, overgrootmoeder en uiteindelijk tot de oermoeder.

De lijn die achter jou ligt heeft impact op jou en op de generaties die na jou komen en jij staat in het midden ervan!

Door je goed te verbinden met je “voormoeders” kan je meer in verbinding komen met jezelf en je eigen plek in de wereld krachtiger innemen en meer in contact komen met je vrouwelijke kracht. Inzicht in jouw vrouwenlijn is de eerste stap naar heling! Je kunt patronen die generatie op generatie doorgegeven worden verbreken en jouw eigen unieke pad gaan lopen terwijl je de kracht en liefde van je voormoeders door je heen laat stromen.

We gaan aan de slag met sjamanistische rituelen, systemische oefeningen met het voorouderveld en iedere vrouw krijgt een opstelling met haar vrouwenlijn. Altijd een hele bijzondere belevenis!

Ook gaan we krachtvoorwerpen maken die een extra dimensie geven aan deze workshop, intuïtief tekenen en geleide meditaties doen die ons in dit proces ondersteunen.

Twee dagen die in het teken staan van verbondenheid, creativiteit, heling, plezier maken en voeding op veler gebied.

De eerstvolgende tweedaagse is in april 2022.

Particolare Trainingen biedt onderstaande activiteiten aan:

Wil je meer weten over het aanbod van Particolare trainingen? 

Kijk dan in de agenda of neem contact met me op. 

Je bent van harte welkom!