Over Systemisch en Intuïtief Coaching:

Ben jij als coach, trainer, leidinggevende, consultant of hulpverlener geïnteresseerd in systemisch en intuïtief werken, en zou je deze diepwerkende begeleidingsvorm graag in de praktijk toe willen passen, dan is deze opleiding iets voor jou!

In deze opleiding leer je werken met de onzichtbare onderstroom waardoor je zicht krijgt op het systeem achter de persoon. Zichtbare problemen of symptomen zijn vaak de oplossing voor iets anders.

De opleiding systemisch en intuïtief coachen is een ervaringsgerichte opleiding voor professionele, persoonlijke én spirituele groei. De opleiding bevat een rijke en diepgaande kennis over het systemisch en fenomenologisch waarnemen inclusief zelfonderzoek en veel praktijkoefeningen. Het toepassen van deze werkwijze heeft een diepe en transformerende werking.

Een deel van de opleiding is gericht op je eigen ontwikkeling. Je leert je eigen plek in te nemen en krijgt inzicht in patronen waar je in het dagelijkse leven last van kan hebben en die je beletten je authentieke zelf te zijn.

Er wordt een breed scala aan onderwerpen behandeld die jij als coach en begeleider in je dagelijks leven tegenkomt.

Het is een rijke gevarieerde opleiding waar je goed toegerust wordt om het geleerde in de praktijk toe te passen. Het accent in deze opleiding ligt op jouw rol als begeleider. Meer informatie kun je vinden in deze brochure

Particolare Trainingen biedt onderstaande activiteiten aan:

Wil je meer weten over het aanbod van Particolare trainingen? 

Kijk dan in de agenda of neem contact met me op. 

Je bent van harte welkom!