Over loopbaan (her)oriëntatie vanuit systemisch perspectief:

Spelen de volgende vragen in je leven:

– Wat is een passende koers in mijn loopbaan?

– Ik wil wel iets anders maar weet niet goed wat?

– Ik wil inzicht in blokkades waardoor ik nog steeds niet doe wat ik wil doen.

– Ik ben toe aan een volgende stap in mijn loopbaan, maar heb koudwatervrees.

– Past wat ik doe nog wel bij me en hoe krijg ik inzicht in waar ik naar toe wil.

We gaan deze dag praktisch aan de slag met bovenstaande vragen. Dat doen we o.a. met structuuropstellingen en andere systemische methodieken, zodat je snel en op een diep niveau inzicht krijgt in verborgen belemmeringen en knelpunten. Je energie gaat dan weer stromen, je zelfinzicht neemt toe en nieuwe perspectieven dienen zich aan.

Een volgende stap in je loopbaan kan je bewuster en met meer zelfvertrouwen nemen.

Particolare Trainingen biedt onderstaande activiteiten aan:

Wil je meer weten over het aanbod van Particolare trainingen? 

Kijk dan in de agenda of neem contact met me op. 

Je bent van harte welkom!