10, 11 en 12 juni is er weer een Vrouwenveld, dit jaar met de titel “Natuurlijk vrouw zijn”. “De Uehlenspieghel” in Uffelte  is het perfecte decor voor dit weekend!

Net als vorig jaar een kleinschalig gebeuren waarin verbinding, plezier en genieten centraal staan.

Een weekend met een veld vol vrouwen met prachtige inspirerende workshops.

We gaan dansen, zingen, de natuur in, onze creativiteit laten stromen en op de avonden is er een gezamenlijk feestprogramma.

Een greep uit de workshops die aangeboden worden:

Sandra Wierenga – Joosten gaat met ons dansen en ons uitnodigen om ons weer te verbinden met onze authentieke vrouwelijke kracht.

Chandana nodigt ons in haar workshop “De Godin in elke vrouw”  uit om onze innerlijke godin van glorend lichtje aan te wakkeren tot blazend  vuur.

Saskia Nieboer  neemt ons mee de natuur in waar ze ons leert over de heilzame werking van kruiden en wat je hier allemaal mee kan doen.

Aleida Louter geeft een stiltewandeling met paarden. Paarden hebben van nature een groot “hartsenergieveld, waardoor we makkelijker in contact komen met ons eigen hart.

Renata Boksic gaat twee creatieve workshops geven. Met natuurlijke inkt onze innerlijke creativiteit laten stromen en je verlangen manifesteren en intuïtief creëren met klei.

Jolande van Luijk  gaat een viltworkshop geven waar we een bijzonder persoonlijk tasje van prachtige natuurlijke materialen kunnen maken. (we vragen hiervoor een materiaalbijdrage van € 10,-)

Mischa Coolen neemt ons mee de natuur in en zal je daar magische dingen laten ervaren.

Fleur Veldhuis laat ons met klank en geluid expressie geven aan wat zich diep in ons wil laten horen.

En we zijn nog bezig om een paar andere mooie workshops te realiseren met Ilse Oversier, Germa Andriol en Marianne van den Haak.

Vrijdagavond en zaterdagavond is er een gezamenlijk feestprogramma waarover later meer!

We starten vrijdag aan het eind van de middag en eindigen zondag om 17.00 uur.

Op locatie zijn verschillende kamers beschikbaar, tevens is er een camping waar je met een tent of camper kunt staan.

De tickets voor dit weekend zijn € 235,- als je komt kamperen en € 275,- voor een tweepersoonskamer. Er zijn (beperkt) eenpersoonskamers voor € 295,- beschikbaar.

De ticketprijs is inclusief verblijf, koffie & thee, lekkers en uiteraard het volgen van de workshops.

Om jezelf ultiem te verwennen is er een geweldige catering van Kennia ! Voor het hele weekend is dat € 65,- Hiervoor krijg je heerlijke, zeer verrassende veganistische maaltijden. www.kennia.nl

Voor tickets kun je mailen naar particolare@live.nl  of bellen 06-12067679. Bestel ze snel want vol is vol. Je plek is na betaling verzekerd.

  Workshopgevers