Over WIYS jaaropleiding: Ben je een (kinder)coach, therapeut, mediator, trainer, systemisch werker, adviseur, psycholoog, of heb je anderszins beroepsmatig te maken met het begeleiden van mensen en wil je graag je professionele, persoonlijke en spirituele leven verrijken, dan is deze baanbrekende, nieuwe coachmethodiek “Walking in your Shoes” iets voor jou!

Doel van de opleiding:


Je leert alle facetten van WIYS kennen, zoals de achtergrond, theorie, de faseringen en stappen in het begeleidingsproces, de verschillende WIYS-vormen en hoe je WIYS in kan zetten en toe kan passen.In de opleiding  zal de nadruk liggen op de praktische toepassing en integratie.

Hoe werkt Walking In Your Shoes:


WIYS  combineert lichaamswijsheid, innerlijk weten, dieptepsychologie, mindfulness en zelfonderzoek. Het toont verwantschap met systeemopstellingen en werkt veel met één op één representatie. In de
fysieke beweging van het Lopen (Walking) beweegt de representant “in de schoenen” van het thema of de vraagstelling. Door gewaarwording en beweging te combineren komt men op een dieper niveau van inzicht en een hoger niveau van (zelf) compassie. De Walker (representant) ervaart een shift in bewustzijn en toont fysiek, energetisch en emotioneel datgene wat bij het gelopen thema of de vraagstelling hoort. Het lichaam komt direct bij het weten, niet afgeleid door het denken. Verborgen / onderdrukte informatie wordt zichtbaar gemaakt; onbewuste motieven, patronen en verbanden worden ervaren.

In deze opleiding leer je Walks te faciliteren in één op sessies, in groepen en teams.
Zie voor meer informatie de brochure. 

Particolare Trainingen biedt onderstaande activiteiten aan:

Wil je meer weten over het aanbod van Particolare trainingen? 

Kijk dan in de agenda of neem contact met me op. 

Je bent van harte welkom!

Ervaringen van deelnemers

Deze opleiding heeft mij zowel op persoonlijk vlak als op zakelijk vlak veel groei gebracht. Het werken met het lichaam en ‘wetende veld’ is de perfecte toevoeging aan mijn gereedschapskist als therapeut. Ik heb nog beter leren luisteren en kijken naar de signalen van het lichaam en wat het je als mens te vertellen heeft. Het is verbluffend wat je met deze methode kunt bereiken met cliënten. Zonder te graven en veel praten biedt deze methode de kans om naar de diepte te gaan en bij de kern te komen. De brede toepasbaarheid is ook een grote plus. Loeloe is erg goed in het begeleiden van walks en door haar aan het werk te zien heb ik veel geleerd. Er is volop ruimte voor je eigen processen en dat heeft mij als mens veel groei gebracht. De groepen zijn klein, wat maakt dat er voldoende aandacht is voor ieders ontwikkelen en het leren faciliteren van walks. Loeloe is ook nooit te beroerd om mee te denken als het even anders loopt dan gepland en biedt daarin individuele oplossingen, dit heb ik zeer gewaardeerd. En als klap op de vuurpijl zijn haar lunches ongeëvenaard lekker en een ontspannen en gezellig moment op de dag.
Mirjam
Ik heb de jaaropleiding ‘Walking in your shoes’ (vanaf nu WIYS) mogen volgen bij Loeloe van Particolare opleidingen. Ik kan met zekerheid zeggen dat het veel meer is dan een opleiding, het voelt als een soort transformatie die ik zelf heb mogen doormaken. Een transformatie waardoor ik als persoon, en als werker, enorm gegroeid ben. De manier waarop de opleiding door Loeloe wordt gegeven kan ik het beste omschrijven als; volledig doorleefd en doorvoelt. De theorie, de uitleg van de werking van de methode, de praktijk, de onderlinge afstemming en de rol van Loeloe hierin waren voor mij zeer goed op elkaar afgestemd.
Miranda