Over WIYS jaaropleiding: Ben je een (kinder)coach, therapeut, mediator, trainer, systemisch werker, adviseur, psycholoog, of heb je anderszins beroepsmatig te maken met het begeleiden van mensen en wil je graag je professionele, persoonlijke en spirituele leven verrijken, dan is deze baanbrekende, nieuwe coachmethodiek “Walking in your Shoes” iets voor jou!

Doel van de opleiding:


Je leert alle facetten van WIYS kennen, zoals de achtergrond, theorie, de faseringen en stappen in het begeleidingsproces, de verschillende WIYS-vormen en hoe je WIYS in kan zetten en toe kan passen.In de opleiding  zal de nadruk liggen op de praktische toepassing en integratie.

Hoe werkt Walking In Your Shoes:


WIYS  combineert lichaamswijsheid, innerlijk weten, dieptepsychologie, mindfulness en zelfonderzoek. Het toont verwantschap met systeemopstellingen en werkt veel met één op één representatie. In de
fysieke beweging van het Lopen (Walking) beweegt de representant “in de schoenen” van het thema of de vraagstelling. Door gewaarwording en beweging te combineren komt men op een dieper niveau van inzicht en een hoger niveau van (zelf) compassie. De Walker (representant) ervaart een shift in bewustzijn en toont fysiek, energetisch en emotioneel datgene wat bij het gelopen thema of de vraagstelling hoort. Het lichaam komt direct bij het weten, niet afgeleid door het denken. Verborgen / onderdrukte informatie wordt zichtbaar gemaakt; onbewuste motieven, patronen en verbanden worden ervaren.

In deze opleiding leer je Walks te faciliteren in één op sessies, in groepen en teams.
Zie voor meer informatie de brochure

Particolare Trainingen biedt onderstaande activiteiten aan:

Wil je meer weten over het aanbod van Particolare trainingen? 

Kijk dan in de agenda of neem contact met me op. 

Je bent van harte welkom!

Sluit Menu