16, 17 en 18 juni is er weer een Vrouwenveld, Dit jaar met het thema “Thuiskomen in het Vrouwenveld”. Een heerlijk weekend met een veld vol prachtige vrouwen.  Ook dit jaar weer op de fijne  plek “De Uehlenspieghel” in Uffelte, het perfecte decor voor dit weekend!

Een intiem, kleinschalig gebeuren waarin verbinding, plezier en genieten centraal staan.

Een greep uit de workshops die aangeboden worden:

Annette Langerhorst, “de madre” van de Uelenspieghel, neemt je in haar workshop mee over het prachtige terrein om wilde sla te verzamelen. Wel een heel ander verhaal dan zo’n slap zakje sla uit de supermarkt met weinig smaak en waar amper voedingswaarde inzit!

Karina en Yeliz geven een workshop Kung Fu. Tijdens deze workshop ga je na het lichaam losgemaakt te hebben vervolgens oefenen op stootkussens. Opgekropte gevoelens loslaten door ze er letterlijk uit te stoten en te trappen. Beide hebben zich op Europees niveau bekwaamd in deze sport.

 Loeloe geeft een workshop waarin ze werkt met het veld van de voormoeders. Wat heb jij in het nu nodig waarin je voormoeders je kunnen ondersteunen, wat mag je transformeren en hoe kan je gebruik maken van dit krachtige, voedende veld.

 Ninka zorgt met haar workshop voor een heerlijke ontspanning middels een korte meditatie en daarna een voetenbad met verschillende zouten en fijne etherische oliën.

Chandana weet als geen ander hoe je je thuis kan voelen in je vrouwenlijf en neemt je in haar workshop mee hoe je hier contact mee maakt.

Keri Mukti gaat een krachtige Yoni Steam workshop geven en de bedding die zij hierin geeft is helend en laat je deze krachtplek ten volle beleven.

Jolande van Luijk laat ons weer toveren met vilt waarin ze de mooiste natuurlijke materialen meeneemt.

Hanna van Ebbenhorst Tengbergen neemt ons mee op een dynamische dansreis langs de chakra’s, waarin de muziek en de visualisaties ons meenemen door ons eigen energiecentrum.

Leone Zijlstra komt met haar prachtige Ijslandse paardjes een workshop Sjamanistische Opstellingen verzorgen.

Saskia Nieboer neemt ons mee de natuur in waar ze ons leert over de heilzame werking van kruiden en planten en wat je hier allemaal mee kan doen.

We zijn nog bezig met het organiseren van een paar andere bijzondere workshops waarover later meer!

Vrijdagavond en zaterdagavond is er een gezamenlijk feestprogramma. Ook is er zaterdagavond  een mogelijkheid om je praktijk of workshops in een korte pitch te noemen.

We starten vrijdag aan het eind van de middag en eindigen zondag rond 17.00 uur.

Ook hebben we weer een weggeef markt, ongetwijfeld net als verleden jaar weer met allerlei mooie spullen.

Er is ook een fijne koesterplek op het veld waar je naar toe kunt voor wat emotionele/fysieke aandacht, waar je even helemaal tot jezelf kan komen bij Germa.

De tickets voor dit weekend zijn € 245, als je komt kamperen of met de camper komt en € 285,- voor een tweepersoonskamer.

Er zijn beperkt eenpersoonskamers beschikbaar voor € 305,- . Er zijn ook 2 pipowagens en 1 chalet beschikbaar waarvan de ticket  € 330,- is.

 De catering wordt verzorgd door Kennia die fantastische, overvloedige veganistische maaltijden kookt en heerlijk gebak bakt. voor het hele weekend is de bijdrage hiervoor € 70,-.

Reserveer nu je je ticket en gun jezelf dit heerlijke weekend!

Om een indruk te krijgen van de vorige Vrouwenvelden kun je op mijn site www.particolaretrainingen.nl  kijken onder het kopje Vrouwenveld.

Om je aan te melden kan je mailen naar particolare@live.nl  of bellen 06-12067679. Je plek is na betaling verzekerd.

 Germa, Karina, Ninka en Loeloe