Voorbij ideeën van goed of fout is een veld waar ik je graag wil ontmoeten -Rumi-

Welkom!

Ik ben Loeloe Andriol en werken met mensen is mijn passie en bestemming. Dat doe ik met heel mijn hart, met een gedegen professionele achtergrond en met veel intuïtie.

“In verbinding zijn met jezelf en met anderen” staat centraal in mijn werkwijze. Behalve een persoonlijke benadering vind ik het belangrijk dat geleerde inzichten en methodieken praktisch toepasbaar zijn in het dagelijkse leven. Daarbij reik ik mensen graag “tools” aan, waarmee ze hun eigen potentieel kunnen ontdekken.

Op deze ontdekkingstocht begeleid ik je om in contact te komen met je innerlijke drijfveren, verborgen talenten en blokkades, om zo het leven te kunnen leven waarvoor je gemaakt bent. Jij bent de ervaringsdeskundige en de antwoorden zitten in jou.

Ik werk in een sfeervolle en harmonische omgeving waarbij op velerlei manieren voeding geven één van mijn drijfveren is.
In mijn trainingen en opleidingen kies ik voor kleine groepen waarin het bieden van een veilige “holding space” en een plezierige, inspirerende leeromgeving belangrijke speerpunten zijn.
Ik ben opleider in hart en nieren en verzorg al ruim 20 jaar diverse opleidingen waarbij de nadruk ligt op persoonlijke en spirituele groei.

Je kunt bij mij ook terecht voor persoonlijke of werkgerelateerde coaching. Naast een systemische invalshoek maak ik ook gebruik van een nieuwe, unieke zeer doeltreffende coachmethodiek “Walking in your Shoes” die verbinding maakt met het celgeheugen van je lichaam waarin onverwerkte en onbewuste herinneringen opgeslagen zijn. Je komt meteen tot de kern en er wordt een proces op gang gebracht wat helend en transformerend werkt. Het zet in beweging wat in je lichaam vastzit zodat de energie meer kan stromen en je meer jezelf kan zijn.

Loeloe Andriol is 33 jaar werkzaam geweest in het onderwijs als lerares in het MBO, waar de nadruk vooral lag op communicatievaardigheden. Sinds 1996 is zij tevens werkzaam als trainer, coach en opleider. In 2003 haalde zij aan de universiteit in Santa Cruz, Californië haar certificaat als internationaal gecertificeerd NLP-trainer en coach. In 2007 rondde ze de Trainersopleiding Systemisch Werk af en in 2008 de Advanced Training bij Constellation Works. Bij het Hellinger Instituut volgde ze o.a. de opleidingen Systemische Pedagogiek, Ziektebeelden en Stoornissen bij Stefan Haussner en de Masteropleiding Familieopstelingen.

Naast bovenstaande opleidingen volgde ze diverse workshops  bij o.a. Daan van Kampenhout, Guni Baxta, Judith Hemming, Indra Thorsten Preiss en Evelien Hogeweg.

In 2015 haalde ze de unieke, nieuwe coachmethodiek “Walking in your Shoes” naar Nederland. Een combinatie van lichaamswerk en systemisch werk. Ze is nu gecertificeerd trainer en opleider van deze methodiek en is in 2019 gestart met de eerste Facilitator opleiding  in het Nederlands. 

PARTICOLARE is Italiaans voor “bijzonder”. Voor mij is ieder mens bijzonder, met potentieel en kwaliteiten die als ze goed worden ingezet veel kracht en levensvreugde geven

Wil je meer weten over het aanbod van Particolare trainingen? 

Kijk dan in de agenda of neem contact met me op. 

Je bent van harte welkom!