Laden Evenementen

« Alle Evenementen

2-daagse workshop ‘In verbinding met de kracht van je vrouwenlijn’

3 oktober 2020 | 10:00 4 oktober 2020 | 17:00

Germa en Loeloe Andriol organiseren op een prachtige plek in Drenthe weer een tweedaagse workshop “in verbinding met de kracht van je vrouwenlijn.

In deze workshop gaan we ons verbinden met de vrouwen uit onze generatielijn en de helende, voedende krachten ervaren die in elke vrouwenlijn aanwezig is. Deze lijn loopt van dochter naar moeder, naar grootmoeder, overgrootmoeder en uiteindelijk tot de oermoeder. De lijn die achter jou ligt heeft impact op jou en op generaties die na jou komen en jij staat in het midden ervan! Door je goed te verbinden met je “voormoeders”  kan je meer in verbinding komen met jezelf en je eigen plek in de wereld krachtiger innemen en meer in contact komen met je vrouwelijke kracht.

Inzicht in jouw vrouwenlijn is de eerste stap naar heling! Dit gaan we doen door middel van sjamanistische rituelen, systemische oefeningen met het voorouderveld en krijgt iedere vrouw een opstelling met haar vrouwenlijn. Altijd een hele bijzondere belevenis! Ook gaan we krachtvoorwerpen maken die een extra dimensie geven aan de workshop, intuïtief tekenen en geleide meditaties doen die ons in dit proces ondersteunen.

Twee dagen die in het teken staan van verbondenheid, creativiteit, heling, plezier maken en voeding op veler gebied.

Overnachting op eigen gelegenheid. Tips voor goedkope mogelijkheden op aanvraag.

Datum:            Zaterdag 3 & zondag 4 oktober 2020. We starten om 10.00 uur en stoppen om 17.00 uur.
Locatie:           Casa Particolare, Amerika H 18, Een (Drenthe)
Bijdrage:        € 225,00 inclusief een lekkere gezonde lunch, lekkers, fruit en materialen
Aanmelden:   particolare@live.nl of 06-12067679

Gegevens

Begin:
oktober 3 |10:00
Einde:
oktober 4 |17:00
Sluit Menu