Laden Evenementen

« Alle Evenementen

WIYS Jaaropleiding start november 2023

4 november 2023 |10:00 - 15 september 2024 |17:00

Begin november start Particolare de 4e gecertificeerde 12- daagse coachopleiding Walking in your Shoes, een verrassend simpele en effectieve coachmethodiek. Wiys is een vorm van systemisch- en lichaamsgericht werken op de laag van de ziel.

WIYS gebruikt het lichaam als instrument. Het lichaam heeft celgeheugen dat overal in het lichaam aanwezig is. Hierin zijn allerlei onverwerkte en onbewuste herinneringen opgeslagen. Deze hebben invloed op hoe je je lichaam bewoont en kunnen voor blokkades zorgen die fysieke en psychische klachten tot gevolg hebben. In plaats van te analyseren en te verklaren kom je letterlijk in beweging en “loop” je vraagstukken of thema’s. Je stapt “in de schoenen”van een thema of probleem en door gewaarwording en beweging te combineren ervaar je fysiek, energetisch en emotioneel datgene dat bij het gelopen thema of probleem hoort. Dit brengt een proces op gang dat helend en transformerend werkt. Het kan iets in beweging zetten dat in je lichaam vastzit zodat er weer energie naar toe kan stromen. 

Tijdens een “walk” ontstaat een verbinding met je natuurlijke zelfherstellende vermogen. Je krijgt inzicht in onderdrukte informatie, overlevingsstrategieën en beschermende patronen en in “niet dienende” overtuigingen. Hierdoor leer je jezelf beter begrijpen, krijg je meer compassie met jezelf en voel je je beter. Dat zorgt er weer voor dat je je leven meer kan inrichten zoals jij wilt. Je ontwikkelt inzichten die je nodig hebt om bepaalde stappen te zetten, je ontdekt waar je talenten liggen. Zo kom je (weer) in contact met je authentieke zelf, met wie je ten diepste bent. 

Je leert in deze opleiding alle facetten van WIYS kennen, hoe je deze methodiek in één op één sessies, in groepen en teams kan faciliteren en ook hoe je het in kan zetten voor je eigen thema’s.

Data:        4 & 5 november 2023, 13 & 14 januari 2024, 16 & 17 maart, 25 & 26 mei, 20 & 21 juli, 14 & 15 september
Bijdrage:   € 2.250, (excl. 21% btw)
Locatie:     Casa Particolare, Amerika 1 H18, Een (Drenthe)

Inschrijven & informatie: Als je wilt deelnemen of meer informatie wil neem dan contact op via particolare@live.nl of 06-12067679. We kunnen dan eventueel een afspraak maken voor een informatie/intakegesprek.

Meer informatie: Brochure WIYS-opleiding 2021  

Gegevens

Begin:
4 november 2023 |10:00
Einde:
september 15 |17:00
Site:
WIYS jaaropleiding